Den HelderSport

Den Helder Maritiem (O23) speelt tegen FC Utrecht (O19)

Den Helder – De jonge talenten uit de regio van Jong Den Helder Maritiem (O23) spelen aankomende dinsdag 10 augustus hun eerste wedstrijd tegen FC Utrecht (O18/19). De aanvang zal zijn om 19:00 uur, de wedstrijd vindt plaats op De Dogger, het complex van HCSC. Iedereen is van harte welkom.

De organisatie pakte begin juni het stokje weer op en wist FC Utrecht bereid te vinden om op 10 augustus naar het terrein van HCSC te komen om daar om 19.00 uur af te trappen. Jack de Vries maakte 18 juni al bekend dat er die dag een wedstrijd zou worden gespeeld tussen een selectie van Helderse voetballers en de jeugd van FC Utrecht. “We willen talentvolle spelers uit de regio weer onder de aandacht brengen van de Betaald Voetbal Organisaties in het land”, lichtte Rob Huntelerslag toe. “De grote clubs komen zelden nog scouten in deze regio.”

De spelers uit de jonge Helderse selectie komen vooral uit Den Helder zelf, maar Huntelerslag en De Vries sluiten niet uit dat er ook plek is voor goede spelers uit de regio. Aangezien het echte Helders Elftal dit seizoen niet in actie komt, zien de initiatiefnemers op dat vlak geen problemen. Mocht het lukken nog een tweede BVO als tegenstander te vinden, dan zal die wedstrijd ook in augustus gespeeld worden, aangezien de clubs zelf in deze periode ook al in de voorbereiding zitten. “Maar we mikken op meer dan twee wedstrijden”, benadrukte Huntelerslag. “Als we in december of maart nog een leuke wedstrijd kunnen regelen, lopen we daar niet voor weg.”

Meer informatie over de wedstrijd en toegangsprijzen zijn te vinden op de afbeelding hieronder.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (20). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button