Hollands KroonSport

Open Beach Handball clinic 28 augustus

Advertentie:

Hollands Kroon – D.W.O.W. Handbal organiseert zaterdag 28 augustus een open Beach Handball clinic in de zandbanen van de Wieringermeerruiters in Middenmeer. De clinic wordt verzorgd door Marieke Kalverda en is toegankelijk voor iedereen in de leeftijdscategorie 6-16 jaar.

De eerste clinic is om 10.00 uur gepland, waarna aansluitend de verschillende leeftijdscategorieën aan bod komen. Om 13.30 uur eindigt het programma. Speciaal voor deze clinic zet het NHV (Nederlands Handbal Verbond) Beach Handball banen uit in het zand bij de Wieringermeerruiters.

Astrid Karman, voorzitter van de handbalvereniging: “We zijn heel blij ons nieuwe handbal seizoen met de open clinic te kunnen starten. Op deze manier kan iedereen die het leuk vindt kennis maken met de handbal sport en met onze vereniging in de Wieringermeer. Het is natuurlijk een buitenkans om aan de clinic van Marieke te mogen deelnemen. Marieke is een enthousiaste handbaltrainster die zelf ook eerste divisie heeft gespeeld, zij kan ons van alles leren.”

Deelname aan de clinics is gratis, meer informatie is te vinden op www.handbal.nl/handbalzomer. Aanmelden kan via penningmeester@dwow-handbal.nl, vermeld ook naam en leeftijd.

D.W.O.W. Handbal
D.W.O.W. Handbal biedt handbal aan zowel jeugd als volwassenen. Op dit moment variëren de leden in leeftijd van 5 tot 50 jaar. Voor diegene die het ook leuk lijkt om in teamverband te sporten is het altijd mogelijk om zes keer gratis mee te trainen, aanmelden hiervoor kan via leden@dwow-handbal.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button