Den Helder

Oproep: Koor Chantastic zoekt nieuwe deelnemers

Adverentie

Den Helder – Lange tijd mocht er niet gezongen worden, de koorleden van koor Chantastic in Den Helder hebben het enorm gemist. Het goede nieuws is dat het nu eindelijk weer kan en dirigent Arjen Busscher is begonnen met nieuw project. Wel uiteraard op anderhalve meter afstand en volgens de coronaregels.

Dit keer is het thema top 2000, waarbij de koorleden zelf mogen stemmen over welke liedjes er gezongen worden. Iedere woensdagmiddag wordt er gerepeteerd op een fantastische locatie, cinema Zevenskoop, deze ruimte is goed geventileerd. Het koor bestaat uit een vaste kern, een gezellige groep dames. Nieuwe deelnemers vinden hierbij makkelijk aansluiting.

Het is mogelijk om ter kennismaking een eerste repetitie vrijblijvend bij te wonen. deze vind plaats op woensdagmiddag 25 augustus van 15:00 uur tot 17:00 uur. Hiervoor is aanmelden mogelijk via de website: www.koorchantastic.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button