112

Verdachte dodelijke schietpartij nog steeds voortvluchtig

Zwaargewond slachtoffer buiten levensgevaar

Advertentie:

Den Helder – Kevin S., de man die wordt verdacht van de schietpartij in Den Helder waarbij zaterdag 1 dode en twee gewonden vielen, is nog altijd spoorloos. Gedurende het weekend ging op sociale media het gerucht rond dat hij zichzelf zou hebben gemeld bij de politie, maar dat klopt niet. “Hij is nog steeds voortvluchtig”, zo laat een woordvoerder van de politie Noord-Holland weten.

S. is woonachtig in Den Helder en geen onbekende van justitie. Hij werd eerder in verband gebracht met schoten die gelost werden op een woning aan de Steengracht, maar hier is hij nooit voor vervolgd. “Het heeft uiteraard hoogste prioriteit om hem te vinden, want we weten dat hij een vuurwapen heeft en dat hij er niet voor terugdeinst dat ook te gebruiken.”

De politie heeft inmiddels veel getuigen gesproken die aanwezig waren in en bij het café. De aanleiding van het incident is echter nog niet geheel duidelijk, of de politie wil daar op dit moment (in verband met het lopende onderzoek) nog niets over zeggen. Positief nieuws is er ook en wel dat de persoon die zwaargewond raakte inmiddels buiten levensgevaar is. “Hij ligt nog wel in het ziekenhuis, maar lijkt het dus wel te gaan redden”, aldus de politiewoordvoerder.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button