Hollands Kroon

Inwoners Anna Paulowna jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Adverentie

Vijftig inwoners van Anna Paulowna uit postcodegebied 1761 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners van Anna Paulowna daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 29 september vanaf 20:00 uur te zien bij SBS6.

57 jarige Fred neemt voor het eerst plaats in de studio: “Ik speel al 25 jaar mee met de Postcode Loterij en dit is de eerste keer dat ik plaats mag nemen in de Miljoenenjachtstudio. Alles wat ik daar win, is mooi meegenomen. Mocht ik nou héél veel geluk hebben, dan zou ik voor koffernummer 25 gaan: dat is mijn verjaardag én de 25e is altijd een fantastische dag. Het lot bepaalt uiteindelijk, dus je moet geluk hebben!”

Kans op geldprijzen
De vijftig inwoners van Anna Paulowna zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Een van de 500 aanwezigen maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button