Uitgaan

Sail Den Helder lanceert ‘Dit is Den Helder’ app

Advertentie:

Den Helder – De ‘Dit is Den Helder’ app is online. Deze app is de een handige gids voor het maritieme evenement en voorziet bezoekers van alle informatie en nieuwtjes rondom Sail Den Helder.

Sail Den Helder zet koers naar een duurzamere toekomst door groene initiatieven te omarmen en duurzaamheid hoog in het vaandel te dragen. Als onderdeel van deze ambitie heeft Sail Den Helder besloten om alle informatie met betrekking tot het evenement voornamelijk online te verspreiden. Met de Dit is Den Helder-app in handbereik hebben bezoekers toegang tot een schat aan informatie voor een unieke ervaring. Daarnaast zal deze app na Sail Den Helder fungeren als een stadsgids waar bezoekers onder andere unieke kortingen kunnen vinden. De naam van de app is om deze reden zorgvuldig gekozen.

“De app is ontworpen om bezoekers te begeleiden en hen een unieke ervaring te bieden tijdens dit maritieme spektakel. We hopen dat de app de bezoekers zal helpen om het meeste uit hun Sail Den Helder-ervaring te halen. Daarnaast biedt de app ook meer informatie over Den Helder en haar hoogtepunten. De app is een gids voor iedereen die het evenement en Den Helder wil ontdekken”, licht Stephan Wegman, hoofd Communicatie Sail Den Helder 2023, toe.

De app biedt onder andere een overzicht van het vierdaagse programma, een lijst met de aanwezige Tall Ships en tips voor bezoekers die een dagje door Den Helder willen struinen. Ook kunnen bezoekers via de app op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom het evenement.

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Back to top button