Sport

MTB-toertocht Die Robben Wieringerwerf

Adverentie

Cyclingteam Wieringermeer en Scouting Die Robben organiseren 29 september een uitdagende MTB-toertocht door de bossen en landerijen van Wieringerwerf en Wieringen. De toertocht wordt uitgezet in verschillende afstanden: 20, 40 of 60 kilometer en is ook geschikt om met kinderen te rijden.

De MTB-toertocht Die Robben wordt uitgezet door het samenwerkingsverband Cyclingteam Wieringermeer en Scouting. Beide stichtingen zijn actief voor kinderen en hebben als doel de contributie zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen mee kan doen.

Deelname kost 6,00 euro en de inschrijving is aan de start. De start is tussen 09.00 en09.30 uur vanaf het clubgebouw van Scouting aan Pr. Irenestraat 19b in Wieringerwerf.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button