Hollands Kroon

Nieuwe bibliotheek in ’t Zand geopend

Advertentie:

De nieuwe bibliotheek in ‘t Zand werd vrijdag 6 september met muziek en mooie woorden van wethouder Joke Kruit in gebruik genomen. Een prachtige voorziening in de Brede School aan de Kemperlaan. Het beroemde boekenfiguurtje Kikker was erbij om het feest mee te vieren.

In de school zijn de materialen beter bereikbaar voor de kinderen uit het dorp. Voor kinderen is het belangrijk om veel ‘leeskilometers’ te maken en daar zijn boeken voor nodig. Ook de volwassen leden zijn van harte welkom in de nieuwe bieb.

Het is geen ‘onbemande’ bibliotheek meer. Tijdens de openingsuren zijn er vrijwilligers aanwezig die de klanten kunnen helpen. De nieuwe openingstijden zijn voorlopig: maandag van 13.30 tot 15.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur, dinsdag van 9.30 tot 12.00 uur, woensdag van 19.00 tot 20.00 uur en donderdag van 9.30 tot 12.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button