112

Reddingsbrigade assisteert ambulance

Adverentie

De alarmploeg van de Reddingsbrigade Den Helder werd vrijdagochtend opgepiept voor het assisteren van een ambulance van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, op het strand van Julianadorp. Het slachtoffer bevond zich in een strandhuisje, waar de normale ambulance niet kan komen.

Met behulp van de Stichting Strandexploitatie Noordkop is het ambulancepersoneel naar het huisje gebracht. “Wij hebben het slachtoffer in onze auto genomen voor vervoer naar de ambulance. Al met al een geslaagde uitruk”, laat een medewerker van de brigade weten.

Sinds vorige week zondag is de Reddingbrigade niet meer elke dag op het strand. “Wij zijn in de maand september nog elk weekend op het strand voor de bewaking. Buiten het weekend om is onze alarmploeg 24/7 beschikbaar om te helpen wanneer nodig. Wanneer wij nodig zijn, bel 112!”

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button