Den HelderHollands KroonSchagenTexel

Regionale Raadscommissie over GGD en Veiligheidsregio

Advertentie:

De vier Noordkopgemeenten komen weer bij elkaar voor een Regionale Raadscommisie Noordkop, op donderdag 12 september. Deze bijeenkomst vindt plaats in De Kampanje op Willemsoord in Den Helder.

De inloop is vanaf 16:10 uur en het begint om 16:30. De bijeenkomst wordt gesplitst in twee delen en is tevens ook het afscheid van burgemeester Koen Schuiling, omdat hij op 30 september begint als burgemeester in Groningen.

Tijdens deze bijeenkomst wordt de leden van de RRN om advies gevraagd met betrekking tot de startnotitie Regionale Energie Strategie voor de vier gemeenteraden. Hierna is er tijd voor een broodmaaltijd met soep, waarna een presentatie wordt gegeven door GGD Hollands Noorden over de nieuwe beleidsvoornemens.

Dialogen
De aanwezige raads- en commissieleden gaan samen met de andere aanwezigen in groepen verdeeld aan statafels met flip-overs in discussie met de bestuurders van de GGD. Zij leveren daarbij input en komen met opmerkingen voor het nieuwe beleid.

Na weer een korte korte onderbreking vindt eenzelfde soort presentatie en discussie plaats met betrekking tot de Veiligheidsregio Noord-Holland. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 21:05 uur, zodat de deelnemers van Texel op tijd de boot terug kunnen nemen. De vergaderingen van de RRN zijn ook voor belangstellenden toegankelijk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button