Hollands Kroon

Start nieuwbouw huurwoningen Den Oever

Adverentie

In opdracht van Woningbouwvereniging Beter Wonen wordt binnenkort gestart met de nieuwbouw aan de Breehornstraat en Robbenoordstraat in Den Oever. De benodigde omgevingsvergunning is onlangs verkregen van de gemeente Hollands Kroon en als aannemer is Jorritsma Bouw uit Bolsward gecontracteerd.

Het project bestaat uit nieuwbouw van negentien huurwoningen in een mix van twee verschillende plattegronden. De meeste woningen zijn levensloopbestendig met het volledige woonprogramma op de begane grond en nog een tweede slaapkamer op de verdieping. Vijf hoekwoningen zijn eengezinswoningen met drie slaapkamers.

Naar verwachting worden de woningen maart 2020 opgeleverd. Vooruitlopend daarop worden de woningen vanaf begin oktober alvast gepubliceerd voor de verhuur op de website www.woonmatchkopnh.nl. Woningzoekenden die (mogelijk) interesse hebben in een woning moeten zelf reageren via deze website, zodat de woningen vervolgens kunnen worden toegewezen, waarbij de rangorde voor een belangrijk deel wordt bepaalt door de inschrijfduur (het aantal dagen dat een woningzoekende als zodanig staat ingeschreven).

Bron: Beter Wonen Hippo.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button