Hollands Kroon

Uitleg over gebruik AED

Advertentie:

AED Solutions geeft dinsdag 11 september om 19.30 uur uitleg aan de EHBO-kaderinstructeurs en andere belangstellenden over de nieuwe AED die sinds afgelopen zomer deel uitmaken van het AED Netwerk van gemeente Hollands Kroon. Na de uitleg is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De informatie wordt gegeven in De Ontmoeting aan De Verwachting 1 in Anna Paulowna.

Een AED staat Automatische Externe Defribilator en is een draagbaar apparaat dat het hartritme kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. Het gemeentelijk AED-netwerk bestaat uit tachtig AED’s verspreid over de gemeente.

Op de website www.AEDHollandsKroon.nl staan de AED-locaties binnen Hollands Kroon vermeld. Ook staat hier meer informatie over cursus en aanmelding van burgerhulpverlener.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.
Back to top button