Uitgaan

Winkelcentrum Dorperweerth doet mee aan Burendag

Adverentie

Eind september is het weer de landelijke Burendag en ook winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp doet weer mee. Deze dag is er veel te te doen, te zien en te eten in en om het winkelcentrum.

De Burendag start om 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Bezoekers worden ontvangen met een kopje koffie of thee (voor de kinderen een bekertje frisdrank), verzorgd door bakkerij Dunselman en de Vomar. Doorlopend kunnen de kinderen worden geschminkt en voor alle leeftijden zijn er Oudhollandse spelletjes.

Uiteraard zijn er diverse proeverijen, verzorgd door de lokale verswinkels Slagerij Kater, Elkedagversss.nl, Bakkerij Dunselman en De Vishal. Vanaf 12.30 uur wordt een modeshow verzorgd door ‘modehuis’ Terstal, in samenwerking met Kapsalon JUSTB, die blitse haarkapsels verzorgt op de hoofden van de modellen van jong tot oud. Van Dijk Opticiens laat de modellen de laatste brilmode showen.

Dans
Tussendoor tonen de Rock-a-Billy Rebel Dancers uit Julianadorp diverse dansuitvoeringen. Voor de jongste garde is een springkussen aanwezig en dit alles wordt begeleid door niemand minder dan DJ Mace. Een ieder is van harte welkom op 28 september bij winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button