Overige

Fotografieseminar bij Triade

Advertentie:

Den Helder – Triade organiseert de seminar ‘Help, ik wil flitsen’ met fotograaf Ronald Koster, op maandagavond 21 september.

Ronald, ‘strobist’ van het eerste uur, vertelt tijdens deze seminar alles wat je moet weten over flitstechniek  “Je hoeft helemaal geen duizenden euro’s in apparatuur te investeren om een professioneel beeld te creëren met flitslicht, als je de toepassing van flitslicht en de gebruikte apparatuur maar begrijpt”, aldus Ronald.

Naast inzicht in flitstechniek vertelt Ronald tijdens de seminar hoe zijn foto’s tot stand zijn gekomen en is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. Een absolute aanrader voor fotografieliefhebbers. De seminar duurt van 19.00 tot 22.30 uur. Meer info en aanmelden is te vinden op de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button