Break Out ’88 opent seizoen met mini-toernooi

Hippolytushoef – Basketbalvereniging Break Out ’88 uit Hippolytushoef trapt zaterdag 11 september het nieuwe seizoen af met een minitoernooi. Nu het weer mag willen ze graag iedereen weer laten genieten van de mooie sport die basketbal is.

Op het minitoernooi is iedereen welkom; leden, vrienden en vriendinnen van leden en een ieder die mee wil doen. m 17:00 uur begint de jeugd. “Ter plekke maken we twee of meer teams die lekker tegen elkaar gaan basketballen”, laat de vereniging weten. “Dit seizoen heeft Break Out ’88 een onder 12 mix team, een onder 16 meiden team en een onder 18 mix team. Iedereen tot en met 17 jaar mag en kan meedoen.”

Oefenwedstrijd
Om 18:00 uur is het de tijd voor de twee vlaggenschepen. Het vorig jaar geheel vernieuwde Heren 1 neemt het op tegen de jonge honden van de Heren U22. Heren 1 hoopt dit jaar hoge ogen te gooien in de 3e klasse Noord-Holland, met een mix van goeie basketballers uit de gehele Noordkop. Heren U22 met spelers van Wieringen en uit de Wieringermeer won vorig seizoen al hun wedstrijden en daarom zijn de verwachtingen hoog. Slimheid versus jonge bravoure, dit beloofd een mooie wedstrijd te worden.

Om 19:30 is het tijd voor de overige senioren die lekker een balletje willen gooien. “Ter plekke maken we twee of meer teams die lekker tegen elkaar gaan basketballen.” Dit seizoen heeft Break Out ’88 naast het Heren 1 en de Heren U22 nog een Heren(mix) 2 team en is er een ploegje recreanten. Het Heren(mix) team speelt in de kelderklasse van het Noord-Hollandse basketbal en bestaat uit heren en dames. De recreanten spelen geen basketbal in competitievorm, maar trainen wel mee bij Heren 2 en in de thuisweekenden spelen ze een onderlinge partijvorm.

Neem voor meer informatie contact op via info@breakout88.com.

Mobiele versie afsluiten