JeugdSport

Bring Your Friend Basketballevent

Den Helder – Basketbalvereniging BV Den Helder organiseert op zondag 19 september in samenwerking met Team Sportservice Den Helder en MEE & De Wering in het kader van de Summer Games een Bring Your Friend Basketballevent.

De Summer Games hebben als doel om met extra sport- en spelactiviteiten jongeren in beweging te brengen. “De Summer Games zijn een vervolg op de succesvolle Winter Games, waarbij we in de periode van half december tot en met eind februari ruim 63.000 jongeren in beweging hebben gebracht”, zo laat de vereniging weten.

En dat is nodig, want:
–          80% van de jongeren zijn door de coronapandemie minder gaan bewegen
–          4 op de 5 jongeren beweegt structureel te weinig
–          de helft van de jongeren voelt zich gespannen of zelfs gestrest

Zit jij al op basketbal en wil je eens laten zien aan je vriend of vriendin hoe gaaf dat is? Of gewoon zin een uurtje heerlijk te sporten? Dat kan! Op zondag 19 september komt Galdino Haimé – een freestyle basketballer – een leuke workshop geven in Sporthal Sportlaan, waar iedereen aan mee kan doen.

Waar: Sporthal Sportlaan
Wie: 10.00 tot 11.00 uur voor 8 tot 12 jaar en 11.00 tot 12.00 uur voor 12 tot en met 16 jaar
Wanneer: zondag 19 september
Inschrijven 8 tot 12 jaar
Inschrijven 13 t/m 16 jaar

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button