Hollands Kroon

Hollands Kroon: Vrijwilligers zijn onmisbaar!

Hollands Kroon – Vrijwilligers maken het verschil en zijn van onschatbare waarde. Daarom wil de gemeente Hollands Kroon de vrijwilligers laten weten dat hun werk zeer op prijs wordt gesteld. Wie een vrijwilliger kent die een extraatje verdient vanwege zijn of haar tomeloze inzet kan deze persoon, jong of oud, aanmelden. De vrijwilligers worden in oktober in het zonnetje gezet.

Het is mogelijk één (of meerdere) vrijwilliger(s) aan te melden. Dit kan via deze website. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Invullen kan van 6 tot en met 26 september.

Veel verenigingen, stichtingen en organisaties maken gebruik van vrijwilligers. Zij functioneren alleen met hun inzet. Samen zorgen zij voor leefbare dorpen, voor verbinding tussen mensen en voor gezelligheid en sportiviteit. “Wij vinden het enorm belangrijk om hen in het zonnetje te zetten, omdat we dit ontzettend waarderen”, aldus de gemeente Hollands Kroon. “Graag hadden we dit jaar een vrijwilligersdag willen organiseren. Een dag om de vrijwilligers van Hollands Kroon in het zonnetje te zetten. Helaas kan dat niet doorgaan door het coronavirus. Daarom doen we het op deze manier. Meld hem of haar dus aan!”

Vrijwilligerswerk is werk dat iemand onbetaald en onverplicht doet, voor anderen of voor de samenleving. In het algemeen gelden de volgende voorwaarden voor vrijwilligerswerk:

  • Het werk is in het algemeen belang of in een bepaald maatschappelijk belang.
  • Het werk heeft geen winstoogmerk.
  • Het werk kost de arbeidsmarkt geen banen en komt niet in de plaats van een betaalde baan.
  • De vrijwilliger ontvangt geen vergoeding voor het werk.
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button