Overige

Computercursussen voor beginners in bibliotheek

Advertentie:

Den Helder – Voor zowel beginners als iets gevorderden worden dit najaar in de Helderse bibliotheken weer verschillende computercursussen georganiseerd. Naast de cursussen Klik en Tik voor beginners en de cursus Toegang tot de digitale overheid, voor mensen die al aardig thuis zijn op internet, zijn er twee nieuwe workshops aan het aanbod toegevoegd: Digivitaler en E-mailen met Office.

Digitale toepassingen in de zorg komen steeds meer voor: beeldbellen met de arts, een dossier bekijken in een patiëntenportaal of online medicijnen aanvragen: het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Maar hoe doe je het? In de workshop Digivitaler maak je kennis met de mogelijkheden van digitale zorg.

Veel mensen hebben een e-mailadres maar gebruiken deze niet of kennen niet alle mogelijkheden van het e-mailprogramma. In de workshop E-mailen met Office kunnen deelnemers naar eigen behoefte oefenen met allerlei mogelijkheden van het e-mailen.

Aanmelden
Cursusbegeleiders van de bibliotheek zorgen ervoor dat de cursussen in een rustig tempo, stap voor stap, gedaan worden. De groepen zijn klein en er wordt gebruik gemaakt van computers van de bibliotheek. Voor alle cursussen en workshops geldt dat vooraf aanmelden noodzakelijk is. Dat kan via de website (www.kopgroepbibliotheken.nl) of in de bibliotheken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button