Den Helder

Zevende editie Darts4kika straattoernooi

Den Helder – Darters opgelet: De zevende editie van Darts4kika wordt zondag 11 september gehouden. Het batig saldo gaat naar het goede doel de Stichting Kinderen Kankervrij (KIKA). Het straattoernooi is uniek, er wordt namelijk buiten gedart. De lokale darters weten elkaar elke editie weer te vinden, maar ook van buitenaf komen er steeds meer deelnemers naar het toernooi.

Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 12:00 uur en de kosten zijn €7,50 per persoon. Het toernooi wordt gespeeld op het plein voor café Sluis 45 in de Sluisdijkstraat in Den Helder. Sebastiaan van ’t Voort, de winnaar van de vorige editie, komt hoogst waarschijnlijk zijn titel verdedigen.

De organisatoren Kevin Martens, Matthijs Gerssen en Jeffrey Bakker zijn nog steeds een beetje onder de indruk van het grote succes: “We halen elk jaar meer geld binnen en er doen steeds meer darters mee”, vertelt Kevin. “Het succes komt grotendeels door de gezelligheid. Omdat er voor een goed doel wordt gespeeld is de sfeer gewoon heel gemoedelijk.” Er is voor de jeugd ook een springkussen op het plein en na het toernooi wordt nog een gezellige feestavond verzorgd door de Showbusters.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button