Sport

Doggershoek 1 wint open Helders beachvolleybaltoernooi

Adverentie

Den Helder – Begin deze week werd het open Helders beachvolleybaltoernooi gespeeld op het terrein van tennisclub Topspin nabij de Helderse Dijk. Op hetzelfde moment werden hier ook de finales gespeeld van het Topspin Open tennistoernooi.

Er waren in totaal zes teams die deelnamen aan het toernooi. Uiteindelijk werd het nog heel spannend. Team Doggershoek 1 en team Shooters hebben elke wedstrijd gewonnen en toen ze tegen elkaar speelden eindigde de wedstrijd gelijk. Er werd daarom besloten dat er nog een laatste wedstrijd gespeeld moest worden om de uiteindelijke winnaar van het toernooi te bepalen.

Doggershoek 1 won deze wedstrijd overtuigend met 10-2 en mocht de beker in ontvangst nemen. Er was ook nog een tweede team van Doggershoek present. Deze teams bestaan uit asielzoekers. Dit toernooi was een mooie afsluiter van het zomerseizoen. Het eerstvolgende toernooi in 2024 staat gepland voor mei.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button