Den Helder

Nieuwe website voor Buurtbemiddeling Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Het team achter Buurtbemiddeling Den Helder is verheugd de lancering van de nieuwe website aan te kondigen: https://buurtbemiddelingdenhelder.nl. Buurtbemiddeling Den Helder heeft internetbureau Smeders de opdracht gegeven een website te ontwerpen waarmee inwoners van Den Helder terecht kunnen voor hulp bij het mee helpen oplossen van een burenconflict op een betrokken, deskundige en onafhankelijke manier.

Buurtbemiddeling Den Helder streeft naar een fijne en veilige buurt voor iedereen. Het team begrijpt dat kleine, onuitgesproken irritaties kunnen leiden tot burenruzies. Daarom bieden ze een gratis, neutrale en oordeelloze service aan. Zonder tussenkomst van justitie of politie.

Hoe werkt het?
De website biedt een gedetailleerd stappenplan dat uitlegt hoe het bemiddelingsproces werkt, van het indienen van een melding tot het bemiddelingsgesprek en de nazorg. Of het nu gaat om geluidsoverlast, erfafscheiding, overhangende takken of parkeerproblemen, Buurtbemiddeling Den Helder is er om te helpen.

Voor degenen die hun vaardigheden willen inzetten voor een harmonieuze gemeenschap, biedt de website ook informatie over hoe je een buurtbemiddelaar kunt worden. Door je aan te melden als bemiddelaar, draag je bij aan het herstellen van goede burenrelaties en het bevorderen van een positieve leefomgeving.

Contact
Voor meer informatie over Buurtbemiddeling Den Helder of om gebruik te maken van hun diensten, bezoek de website of neem contact op via info@buurtbemiddelingdenhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button