JeugdUitgaan

Tiende editie “HoeZo Anders” volle bak in Club Seven

Adverentie

Voor de tiende keer werd zondagmiddag op Willemsoord in Den Helder de G-Disco “HoeZo Anders” gehouden, gezellig uitgaan voor mensen met een beperking. Voor het eerst werd het feestje op de nieuwe locatie “Club Seven” gevierd. Er waren ruim honderd bezoekers, “Zo druk is het nog nooit geweest”, aldus een stralende organisator Aad van de Laar.

Janny van de Laar helpt natuurlijk in de organisatie maar brengt net zo makkelijk de hapjes rond (DHfoto)

Bekende gezichten
Niet alleen onder de bezoekers veel bekende gezichten, maar ook bij de gastartiesten. De meiden van Bl!tzz en Lars Groenink waren weer van de partij en zetten de tent op zijn kop. Tussendoor verzorgde DJ Aad de muziek en die weet precies wat de doelgroep leuk vindt. Zijn vrouw Janny helpt met de organisatie, maar brengt net zo makkelijk de hapjes rond. Twee van de bezoekers kregen de kans om een lied te zingen voor de aanwezigen. Op de vraag aan Bl!tzz of ze bij de volgende editie weer aanwezig willen zijn werd geantwoord: “Je hoeft maar met je ogen te knipperen en we zijn er bij Aad!”

Club Seven
Toen de locatie aan de Dintelstraat sloot werd Van de Laar vorig jaar met open armen ontvangen in Odeklonje in de Koningsstraat. Toen die verhuisde naar Willemsoord werd gelijk toegezegd dat de G-Disco ook daar van harte welkom is.

g-disco hoezo anders
Aad en Janny(rechts) even in het zonnetje tijdens de feestelijkheden (DHfoto)

Club Seven werd opengesteld voor de feestgangers en iedereen is het er eigenlijk wel over eens, wat een toplocatie! Nog nooit kwamen zoveel bezoekers naar dit feestje. Een heerlijke sfeer, veel dansen en zingen en natuurlijk: “Naaaar Links…….. Naaaaaaaaar Rechts!”

In het zonnetje
Het is al weer de tiende keer de G-Disco georganiseerd werd en de meiden van Bl!tzz lieten dat niet voorbij gaan zonder Aad en Janny even in het zonnetje te zetten. Midden in het optreden werden ze naar voren gehaald en kregen een cadeautje voor het jarenlange inzet. Het echtpaar kreeg een staande ovatie van het publiek en na een fotomomentje ging het feest weer vrolijk verder.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button