Hollands Kroon

Bekius Schoolmaterialen schenkt Incluzio leermiddelen

Wieringerwerf – Bekius Schoolmaterialen bood onlangs een grote hoeveelheid specialistische leer- en spelmaterialen voor het onderwijs aan op de vraag en aanbod-pagina van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Nathali Overdam reageerde op dit aanbod. Zij is speltherapeut bij Incluzio Hollands Kroon. Zij bieden ondersteuning bij onder andere opgroeien en opvoeden. Op de foto’s op de website zag zij diverse spullen die zij daarbij goed kon gebruiken. De reactie resulteerde in een match.

De materialen werden begin oktober overhandigd in de groothandel op de Schelphorst te Wieringerwerf. De spullen werden hier uitgereikt door Tatjana Kootstra. Zij gaf Nathali daarna nog een korte rondleiding door het bedrijf.

Alle informatie en het aanbod van Bekius Schoolmaterialen is te vinden op schoolmaterialen.nl. Iedereen kan op de webshop een bestelling plaatsen.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button