Hollands Kroon

Bekius Schoolmaterialen schenkt Incluzio leermiddelen

Wieringerwerf – Bekius Schoolmaterialen bood onlangs een grote hoeveelheid specialistische leer- en spelmaterialen voor het onderwijs aan op de vraag en aanbod-pagina van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Nathali Overdam reageerde op dit aanbod. Zij is speltherapeut bij Incluzio Hollands Kroon. Zij bieden ondersteuning bij onder andere opgroeien en opvoeden. Op de foto’s op de website zag zij diverse spullen die zij daarbij goed kon gebruiken. De reactie resulteerde in een match.

De materialen werden begin oktober overhandigd in de groothandel op de Schelphorst te Wieringerwerf. De spullen werden hier uitgereikt door Tatjana Kootstra. Zij gaf Nathali daarna nog een korte rondleiding door het bedrijf.

Alle informatie en het aanbod van Bekius Schoolmaterialen is te vinden op schoolmaterialen.nl. Iedereen kan op de webshop een bestelling plaatsen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button