Den HelderHollands KroonSchagen

Nieuwe leden voor Raad van Toezicht Omring

Regio Noordkop – De 44-jarige Anouk Op het Veld en de 47-jarige Jasper Daams treden toe tot de Raad van Toezicht van zorgorganisatie Omring.

Anouk Op het Veld brengt deskundigheid mee op het gebied van complexe strategische vraagstukken in zowel het preventieve, het sociale en het medische domein. Zij werkte onder meer bij het Ministerie van Financiën, als partner van adviesbureau Andersson Elffers Felix en is docent aan het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur. “Het publieke belang vormt een rode draad in mijn loopbaan. Ik ben gedreven om bij te dragen aan een duurzaam toekomstperspectief voor de ouderenzorg bij Omring, met zijn hart voor cliënten en medewerkers en met oog voor kwaliteit en innovatie,” aldus Anouk Op het Veld.

Ervaren leider
Met Jasper Daams verwelkomt Omring een ervaren leider op het gebied van veiligheids- en capaciteitsmanagement. Hij is directeur van de integrale veiligheidsorganisatie van Schiphol en werkte eerder aan innovatieve onderzoeksprojecten en operationele verbeterprogramma’s in de luchtvaartindustrie. “Ik zie ernaar uit een bijdrage te leveren aan het toezicht op de organisatie van de veilige zorg voor de cliënten van Omring,” verteld Jasper Daams.

Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. De organisatie verleent zorg en ondersteuning waar dat nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. Zowel thuis als in een van de 26 woonzorglocaties.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button