Cultuur/NatuurDen Helder

Nieuwe thuischallenge bij De Helderse Vallei

Den Helder – De zussen Jessie en Nicky Kroon leven al sinds 2014 ‘zero waste’, zonder afval dus. Hoe ze dat doen vertellen ze in een gratis online lezing die georganiseerd wordt door De Helderse Vallei. In de lezing, die plaatsvindt op woensdagavond 21 oktober 2020, deelt de 26-jarige Jessie Kroon de belangrijkste tips om een duurzame lifestyle te ontwikkelen en vertelt ze over haar eigen successen én mislukkingen op de weg daarnaartoe.

Het populaire blog ‘Het Zero Waste Project’ van de dames Kroon leidde tot een eigen webstore en academy en hun gelijknamige bestseller: Het Zero Waste Project. In hun online winkel verkopen ze allerlei producten en ingrediënten die je nodig hebt voor een leuker leven zonder plastic. Doei wegwerpkoffiebekers, plastic boterhamzakjes en voorverpakte koekjes. Hi vintagewinkels en betere wereld!

De lezing op 21 oktober duurt van 20.00 tot 21.00 uur en is geschikt voor jongeren en volwassenen. Deelname is gratis. Tijdens de lezing is ook het mogelijk om online vragen te stellen aan Jessie. Aanmelden kan tot 19 oktober 2020 via www.deheldersevallei.nl/agenda.

Thuis Challenge Duurzaamheid
De herfstvakantie komt eraan. Mooie kleuren, heerlijke geuren en lekker naar buiten. Toch wilt de Helderse Vallei mensen uitdagen om ook binnen bezig te zijn als het weer wat minder goed is, want op vrijdag 9 oktober vindt voor de 10e keer de Dag van de Duurzaamheid plaats.

Aanmelden kan tot en met 10 oktober 2020 via www.deheldersevallei.nl/agenda.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button