Uitgaan

Feelin’ Good treedt op in Anna Paulowna

Advertentie:

Anna Paulowna – De band Feelin’ Good geeft zondag 10 maart een concert in de Keesschuur in Anna Paulowna. Tijdens het optreden komen verschillende muziekstijlen langs, zoals jazz, latin, Franse chansons en gipsy.

De muzikanten van Feelin’ Good nemen het publiek mee in een reis door de tijd. Naast bovengenoemde muziekstijlen worden de aanwezigen verrast met enkele instrumentale nummers. Zangeres Martine wordt vocaal bijgestaan door pianist/accordeonist Michel en drummer John. Verder klinkt er muziek van Chris (jazzgitaar/gipsy-gitaar), Will (contrabas/basgitaar) en Dirk (dwarsfluit/saxofoon/mondharmonica). De muziek is met zorg gekozen en gearrangeerd naar de mogelijkheden van de band en dat zijn er genoeg.

Het gratis te bezoeken concert van Feelin’ Good begint zondag 10 maart om 14:00 uur. Het atelier aan Middenweg 9b in Anna Paulowna is al om 13:00 uur geopend. Bezoekers wordt verzocht om zoveel mogelijk te parkeren bij de begraafplaats op vijf minuten loopafstand.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button