Den Helder

Wie wil lunchen met burgemeester Jan de Boer?

Den Helder – Burgemeester Jan de Boer gaat graag informeel en ontspannen in gesprek met inwoners van de gemeente Den Helder. Dat doet hij tijdens besloten lunchbijeenkomsten waarvan de eerste op vrijdag 15 oktober is, van 11.30-13.30 uur. Aan de lunchtafel is plek voor 8 inwoners. Wie daar bij wil zijn, kan zich opgeven tot en met uiterlijk zondag 10 oktober via Ingesprek.denhelder.nl en laten weten waar ze het over willen hebben.

De burgemeester heeft het initiatief zelf bedacht: “Ik heb het afgelopen half jaar, sinds ik burgemeester werd, veel mensen ontmoet. Meestal zijn die ontmoetingen kort en vluchtig. Heel leuk, maar dan mis je nog wel eens het diepere gesprek over Den Helder zelf. Daarom heb ik dit lunchmoment bedacht, waarbij ik graag de soep opschep voor acht inwoners en in gesprek wil gaan. Als dit aanslaat, ga ik dit meerdere keren organiseren.” De lunchbijeenkomsten hebben een ontspannen en informeel karakter. Ze zijn besloten en vooral bedoeld om met elkaar verhalen uit te wisselen over van alles en nog wat, wat met de gemeente Den Helder te maken heeft.

Uit de aanmeldingen trekt Jan de Boer maandag blind 8 deelnemers die voor deze eerste bijeenkomst een uitnodiging krijgen. Via het platform wordt dat ook bekendgemaakt. Degenen die er deze eerste keer niet bij zijn, worden betrokken bij de uitnodigingsronde voor de volgende lunchbijeenkomst later dit jaar.

Aanmelden kan via deze link.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

1 reactie

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
%d bloggers liken dit: