Uitgaan

Muzikaal poppentheater voor de hele familie

Oosterland – De herfstvakantie fijn starten met een mooie poppentheater voorstelling? Kom dan zondag 16 oktober naar de Michaelskerk in Oosterland.

Theatergroep Jansen en De Boer schitterde al eerder in een poppentheatervoorstelling. Daarom zijn Jansen en De Boer nu opnieuw uitgenodigd met hun voorstelling Jongen van glas. Siem is niet van glas. Dat weet hij zeker, want hij knapt niet als hij in zijn arm knijpt. Als hij stampt op de grond, blijven zijn voeten heel. Toch moet hij van zijn moeder altijd binnen blijven. Binnen achter het glas. Wat als hij buiten kou vat? Of struikelt over de stoeprand? Dan kan zijn moeder al zijn stukjes opvegen. Binnen bij mama kan er gelukkig niets gebeuren. Niets. Helemaal niets. Jongen van glas is een voorstelling over vrij zijn en veilig blijven. Over de dromen en die te volgen en voorzichtig zijn. Over uit liefde, liefdeloze dingen doen. Wat is de grens tussen verstandig voorzichtig en onnodig bang?

De voorstelling is geschikt vanaf de leeftijd van zes jaar. Plaats van handeling is de Michaelskerk. De zaal gaat open om 14:30 uur en een half uur later gaat het programma van start. Ongeveer een uur later is het einde van de voorstelling. De entree bedraagt € 10,-.

Tickets nu al reserveren? Dat kan. Vul het reserveringsformulier op de website volledig in en u bent verzekerd van een plaatsbewijs.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button