Hollands KroonZakelijk

Nieuwe eigenaar en naam voor restaurant Eig&wijz op Lutjestrand

Advertentie:

Westerland – De 29-jarige Max Postma uit Westerland wordt begin volgend jaar de nieuwe eigenaar van restaurant Eig&weiz. De huidige eigenaars, Angelique Doves en Remco Helder, doen hun restaurant wegens privézaken van de hand. Zij runden de goedlopende zaak sinds juli, maar hun kinderen konden niet wennen aan de nieuwe situatie.

In Max hebben zij iemand gevonden die er enorm veel zin in heeft. Hij is momenteel chef-kok bij een restaurant in Groet en gaat in januari 2023 vol goede moed aan de slag. Eerst zal er wat worden aangepast en het is de bedoeling dat het restaurant vijf dagen in de week is geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Het restaurant krijgt een volledige kaart en gezelligheid staat hoog in het vaandel.

De naam van Eig&weiz zal ook verdwijnen en vanaf januari 2023 gaat het ‘Beach Bites’ heten.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

2 reacties

  1. Ik zou dit bericht graag doorzetten op mijn FBpagina voor mijn gasten van onze vakantieappartementen.
    Een FB knop om dit met een klik te kunnen doen zou erg handig zijn en wellicht zullen meer mensen jullie artikelen op deze manier onder de aandacht brengen bij een nog groter publiek.

Wellicht ook interessant

Back to top button