Kop van Noord-Holland

Inwoners Noordkop kunnen zich aanmelden voor bezoek Duurzame Huizen Route

Adverentie

Kop van Noord-Holland – Bewoners uit de Noordkop kunnen zich opgeven voor een bezoek aan een duurzame woning tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route. Bewoners laten op 28 oktober en 4 november zien welke duurzame oplossingen zij allemaal hebben toegepast.

Een overzicht van de deelnemende huizen in de Kop van Noord-Holland is te zien op www.duurzamehuizenroute.nl. Geïnteresseerden kunnen zich daar ook inschrijven voor een bezoek. Tijdens een rondleiding vertellen de deelnemende huiseigenaren graag meer over de maatregelen die ze hebben genomen en wat zij achteraf misschien anders zouden doen. Met deze tips kunnen bezoekers hun voordeel doen voor hun eigen huis.

“Het wooncomfort van ons huis is flink verbeterd nadat wij duurzame stappen hebben gezet. Ik deel mijn kennis en ervaringen nu graag met anderen tijdens de Duurzame Huizen Route. Van harte welkom bij mijn huis”, vertelt huiseigenaar Erik.

Woning bezoeken
Honderden huiseigenaren in heel Nederland doen dit jaar mee met de Nationale Duurzame Huizen Route. Alle deelnemende woningen zijn te bekijken op www.duurzamehuizenroute.nl. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook kosteloos inschrijven voor een bezoek. De lijst met open woningen wordt binnenkort verder aangevuld.

De Nationale Duurzame Huizen Route is een platform voor iedereen die interesse heeft in duurzaam wonen. Op de website staan meer dan 2.100 duurzame woningen. De Nationale Duurzame Huizen Route wordt ondersteund door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, 140 gemeenten en zes provincies.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button