Hollands KroonVideo

Video: Belbus Noordkop zoekt vrijwilligers

Adverentie

Kop van Noord-Holland – De Belbus Noordkop zoekt nieuwe chauffeurs om inwoners die afhankelijk zijn van de busjes naar hun bestemming te brengen. Openbaar Vervoer in Hollands Kroon is schaars en dus is de Belbus erg belangrijk. Alles drijft op de vrijwilligers en daar zijn er niet genoeg van.

Burgemeester Rian van Dam is vrijwilliger geworden tijdens de coronaperiode. Zij wilde meer contact met de mensen en stapte daarom achter het stuur. Ook nu rijdt zij nog regelmatig een dienst en hoopt via deze video meer mensen enthousiast te krijgen voor dit vrijwilligerswerk. Mensen die willen helpen iedereen in Hollands Kroon mobiel te houden, kunnen terecht op de website van Belbus Noordkop.

Onderstaande video is gemaakt door gemeente Hollands Kroon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button