Hollands Kroon

Koppel uit Westerland wint 100.000 euro in BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Een grote verrassing voor een koppel uit Westerland dat in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro heeft gewonnen. De winnaars werden onlangs verrast met het goede nieuws. Jan en zijn vrouw reageren enthousiast: “Hier zijn we enorm blij mee. We weten nog niet wat we met de prijs gaan doen, maar dat komt nog wel.”

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. Niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim zeshonderdduizend BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button