Den Helder

Waardering voor mantelzorgers

Adverentie

De Dag van de Mantelzorg is een landelijk en jaarlijks terugkerend initiatief. Op 10 november laat heel Nederland zien dat zij mantelzorgers waardeert. Overal in het land worden activiteiten georganiseerd en/of ontvangen mantelzorgers een waardering. De Dag van de Mantelzorg Den Helder is op vrijdag 8 november van 12.30 tot 17.00 uur bij Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM). Het Mantelzorgcentrum legt de mantelzorgers in de watten met een nautische vip middag met eten (een blauwe hap), muziek en verrassingen.

Mantelzorgcentrum
Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord, actief van de gemeente Heiloo tot aan Den Helder. De belangrijkste opdracht is mantelzorgers te ondersteunen zodat zij de zorg kunnen blijven geven en daar zelf gezond bij blijven. De Dag van de Mantelzorg is gratis voor mantelzorgers uit de regio Den Helder dankzij subsidie vanuit de gemeente. Mantelzorgers moeten wel staan ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum en dat kan via www.mantelzorgcentrum.nl/aanmelden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button