Den HelderSchagen

Bibliotheken bieden afhaalservice

Regio Noordkop – Bibliotheken moeten tot en met 18 november hun deuren sluiten, maar premier Rutte heeft na het Kamerdebat van afgelopen woensdag besloten dat er wel een afhaalservice georganiseerd mag worden. KopGroep Bibliotheken heeft direct actie ondernomen en zo’n service opgezet.

Hoe werkt het? Via de catalogus op de website kunnen leden boeken reserveren. Vervolgens wordt telefonisch een afspraak gemaakt wanneer die materialen opgehaald kunnen worden. De boeken worden door de medewerkers van de bieb alvast in het systeem ingeboekt, de klant hoeft zelf niets te registreren. Het afhalen gebeurt volledig contactloos, hierbij worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Materialen voor iemand anders meenemen mag natuurlijk ook. De bibliotheken zijn alleen geopend voor de afhaalservice, de overige faciliteiten zijn niet toegankelijk. Het inleveren van materialen kan pas weer als de bibliotheken open zijn.

Mensen met vragen kunnen contact opnemen via info@kopgroepbibliotheken.nl of van maandag tot en met vrijdag bellen met 0222 312743 (Texel). Meer informatie staat op kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

1 reactie

Back to top button
%d bloggers liken dit: