Den HelderSchagen

Bibliotheken bieden afhaalservice

Regio Noordkop – Bibliotheken moeten tot en met 18 november hun deuren sluiten, maar premier Rutte heeft na het Kamerdebat van afgelopen woensdag besloten dat er wel een afhaalservice georganiseerd mag worden. KopGroep Bibliotheken heeft direct actie ondernomen en zo’n service opgezet.

Hoe werkt het? Via de catalogus op de website kunnen leden boeken reserveren. Vervolgens wordt telefonisch een afspraak gemaakt wanneer die materialen opgehaald kunnen worden. De boeken worden door de medewerkers van de bieb alvast in het systeem ingeboekt, de klant hoeft zelf niets te registreren. Het afhalen gebeurt volledig contactloos, hierbij worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Materialen voor iemand anders meenemen mag natuurlijk ook. De bibliotheken zijn alleen geopend voor de afhaalservice, de overige faciliteiten zijn niet toegankelijk. Het inleveren van materialen kan pas weer als de bibliotheken open zijn.

Mensen met vragen kunnen contact opnemen via info@kopgroepbibliotheken.nl of van maandag tot en met vrijdag bellen met 0222 312743 (Texel). Meer informatie staat op kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

Back to top button
%d bloggers liken dit: