Den HelderZakelijk

VakantieXperts en D-reizen bundelen krachten

Den Helder – VakantieXperts Den Helder gaat verder onder de naam D-reizen Den Helder Gravenstraat. Hiermee komen er twee D-reizen winkels in Den Helder.

De twee bedrijven werkten al jaren met elkaar samen in één bedrijf. Voor hen is het tijd voor de volgende stap. Zij gaan de krachten bundelen en verder als één merk: D-reizen.

Mirella van ‘t Schip en Nicole Schagen van VakantieXperts Den Helder blijven met veel aandacht en liefde vakanties verzorgen, alleen vanaf nu namens D-reizen Den Helder Gravenstraat. Dezelfde vertrouwde service en bekende gezichten, maar dan in een nieuw jasje.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button