Den Helder

Gratis digitale bijeenkomst voor mantelzorgers

Den Helder – Omring organiseert een digitale bijeenkomst die thuis vanuit de huiskamer te volgen zal zijn. Deze zal plaatsvinden op 23 november van 19.00 uur tot 20.30 uur. Samen met het Mantelzorgcentrum, Mee &de Wering en het Vrijwilligerspunt gaat Omring het gesprek aan met mantelzorgers.

Tijdens deze bijeenkomst nemen ze deelnemers mee in het verhaal van Gerda en Arie (fictief) en welke ondersteuning zij in de loop der jaren hebben mogen ontvangen. Hierbij zullen het Mantelzorgcentrum, Mee &de Wering, het Vrijwilligerspunt en Omring een beeld geven wat zij voor Gerda, Arie maar ook voor de deelnemende mantelzorgers kunnen betekenen.

Er is grote mate van diversiteit onder mantelzorgers. Van iemand die een keer per week boodschappen doet voor een ander tot iemand die 24/7 voor haar of zijn dierbare zorgt. In elke situatie geldt dat Omring voor alle mantelzorgers ondersteuning biedt. Tijdens de bijeenkomst is er voldoende ruimte om vragen te stellen en ontvangt iedereen na afloop de gedeelde informatie via e-mail.

De bijeenkomst is gratis. Na aanmelding via omring.nl/mantelzorgbijeenkomst wordt er een Teams-link gestuurd om deel te kunnen nemen. Aanmelden is ook mogelijk door te bellen naar 088 2067999. Alleen een e-mailadres en Teams zijn vereisten.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button