Sport

Grote zeges DWOW en Flevo, enkele wedstrijden afgelast

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Enkele wedstrijden in het amateurvoetbal werden zondag noodgedwongen afgelast vanwege de regen, maar gelukkig kon elders wel gewoon worden gespeeld. DWOW zorgde voor een monsterscore, door met 8-0 te winnen van KGB.

De ploeg van trainer Edwin Wittink begon voortvarend aan de wedstrijd en wist al na drie minuten te scoren. Bij rust stond het 3-0 en in de tweede helft kwamen hier dus nog vijf treffers bij. In dezelfde klasse (ZO 3A) verloor Geel Zwart uit ’t Zand met 3-1 van Dynamo SC en won Flevo (Middenmeer) met 7-2 van Hauwert. Schagen United kwam bij Strandvogels niet verder dan 0-0.

FC Den Helder
FC Den Helder week uit naar het kunstgrasveld, omdat het hoofdveld door de regen niet bespeelbaar bleek. Op het kunstgras zette Bas van Steinvoorn de thuisploeg in de 36e minuut op voorsprong tegen Saenden, dat dit jaar promoveerde naar de 2e Klasse. Na rust was het opnieuw Van Steinvoorn die trefzeker was en zo de voorsprong verdubbelde. Het leek dus een makkelijke middag te worden, maar de bezoekers kwamen toch weer op gelijke hoogte (2-2). In de slotfase zorgden Wouter Philip en Duco Swart alsnog voor een 4-2 overwinning voor FC Den Helder.

HCSC verloor zaterdag in 3A in eigen huis met 0-3 van Beverwijk.

Afgelastingen
Afgelastingen waren er in de 2e Klasse A voor de wedstrijden ZAP – JVC en VIOS W – Spirit 30 SC. In de 4e Klasse A ging een streep door het duel van Winkel tegen Vesdo, Sint Boys tegen Texel ’94 en Zeemacht – De Koog.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button