Sport

Kleine Sluis blijft overeind in Enkhuizen

Advertentie:

Anna Paulowna/Enkhuizen – Derdeklasser Kleine Sluis is zondag in en tegen Enkhuizen goed overeind gebleven. Het team van trainer Remy Zoer moest hard werken om de 1-1 te handhaven en zo met een punt naar Anna Paulowna terug te keren.

Zoer zag dat zijn team een matige eerste helft speelde. Enkhuizen profiteerde daarvan: door een goed genomen corner kwam de thuisploeg op voorsprong. Dat deerde Kleine Sluis echter niet. Tegen de verhouding in kon Tim Sanders namelijk nog voor rust de gelijkmaker aantekenen namens Kleine Sluis.

In de tweede helft waren Kleine Sluis en Enkhuizen aan elkaar gewaagd en de ploegen werkten hard voor een resultaat. De ploeg uit Anna Paulowna had vlak voor tijd nog pech dat Steef Mos een goede kans niet wist te benutten, waardoor het 1-1 bleef. Beide trainers gaven na afloop toe tevreden te zijn met een punt. Kleine Sluis blijft op de vijfde plek staan en neemt het zondag 12 november thuis op tegen VVS ’46.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button