112

Aangereden vrouw aan verwondingen overleden

Advertentie:

De vrouw die donderdag zwaargewond raakte na een botsing met een auto op de Texelstroomlaan in Den Helder, is overleden aan haar verwondingen. Het gaat om een 86-jarige Helderse. Dat meldt de politie vrijdag.

De 52-jarige bestuurder, ook afkomstig uit Den Helder, is aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De Verkeers Ongevallen Analyse heeft een onderzoek ingesteld.

De vrouw wilde rond 16.45 uur een zebrapad oversteken, toen ze werd geschept door een auto. Ze raakte hierbij ernstig gewond. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar het slachtoffer werd uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is ze aan haar verwondingen overleden.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button