Hollands Kroon

Veiling voor Stichting Leeuw

Advertentie:

Ter ondersteuning van Stichting Leeuw is vrijdag een veiling van start gegaan. Aangeboden worden tekeningen van kunstenaar Wim Verhelst. De opbrengst gaat geheel naar Stichting Leeuw.

De veiling loopt van vrijdag 6 december tot vrijdag 20 december 20:00 uur. Wie wil kan in deze periode een bod uitbrengen via e-mail: veilingvoorleeuw@gmail.com onder vermelding van het dier. Zodra een nieuw bod binnenkomst wordt dit zo snel mogelijk vermeld op de speciale Facebookpagina onder de foto van de betreffende tekening.

Komt hetzelfde bod voor dezelfde tekening door verschillende personen achter elkaar binnen, voordat het bericht is bijgewerkt, dan telt het bod van degene die het bod het eerst uitbracht. Zodra de veiling gesloten is dient de winnaar het bedrag over te maken naar Stichting Leeuw. Vervolgens kan telefonisch een afspraak worden gemaakt om de tekening op te halen.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button