Den HelderHollands KroonSchagen

Lokale Uitdagingen in gesprek over maatschappelijk betrokken ondernemen

Hollands Kroon – Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Wat is dat nu precies en hoe dit te integreren in een bedrijf of organisatie? De lokale Uitdagingen in de Kop van Noord-Holland hebben hier antwoord op. Zij zijn de spin in het web die stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven. En dat geeft enorm veel energie.

Maatschappelijke betrokkenheid wordt steeds urgenter in onze maatschappij. Lokale verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties laten een samenleving bruisen. Ondernemers zijn hierbij van ongelooflijke toegevoegde waarde. Zij kunnen echt een verschil in maken door kennis, mensen of spullen beschikbaar te stellen via de Uitdaging. Want iets goed doen voor een ander, maakt ondernemen pas echt waardevol.

Kijktip
Maandag 7 december om 14:00 uur gaat Lonneke Deutekom in gesprek met Cyril Kraak, Renate van der Laan en Edwin Wittink, managers van de lokale Uitdagingen, over uitdagend ondernemen. Hoe kan een lokale Uitdaging een bedrijf verder helpen met Maatschappelijk Betrokken Ondernemen? Gewoon kijk op eerder gemeld tijdstip via https://nhnext.nl/uitdagend-ondernemen/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button