Hollands KroonVideo

Creatieve kijkboxen en kasten in Cultuurschuur (video)

Advertentie:

Wieringerwerf – Het mag in een notendopje of luciferdoosje passen, juist heel groot of een traditionele kijkdoos zijn en de voorstelling is helemaal vrij. Dat is het motto van wat in de Cultuurschuur in Wieringerwerf te zien is. De organisatie had gevraagd om creatieve kijkboxen, kasten of dozen in te leveren om zodoende een ruimtelijke tafereel in de Cultuurschuur te creëren.

Het enthousiasme was groot en er werden ruim 87 boxen ingeleverd. Dus kan Janneke de Regt tevreden zijn. “Er zijn al een flink aantal inzenders, maar ik verwacht zeker nog boven de 100 te komen. Wel zijn er tot nu toe zeer fraaie exemplaren binnen gekomen. Van zowel kunstenaars als de gewone man/vrouw tot kinderen. Zeer divers dus”, aldus Janneke.

Elke maand is er in de Cultuurschuur een andere tentoonstelling, maar in december is er altijd iets speciaals. De tentoonstelling is te bekijken tot maandag 10 januari 2022. De tijden zijn: maandag tot vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 16.00 uur.

Bezoekers dienen zich wel aan de geldende coronamaatregelen te houden.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button