112

Auto zwaar beschadigd na botsing tegen lantaarnpaal 

Advertentie:

Den Helder – Bij een eenzijdig ongeval op de Torplaan is dinsdagavond rond 21.30 uur een lantaarnpaal beschadigd. Een automobilist raakte de macht over het stuur kwijt nadat de auto (aldus de bestuurder) een klapband kreeg. De auto schoot daardoor naast de weg en klapte tegen een lantaarnpaal.

Bij aankomst van de ambulance en politie bleek de bestuurder niet gewond te zijn, wel raakte de auto zwaar beschadigd. De eigenaar van de auto wilde niet dat zijn voertuig door het bergingsbedrijf zou worden afgesleept en liet deze wegsturen, waarna hij zelf een heftruck regelde waarmee de auto is mee genomen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button