Uitgaan

Koor Encore houdt Kerstconcert

Advertentie:

Breezand – Koor Encore geeft een sfeervol kerstconcert. Encore is een modern klassiek kerkkoor dat onderdeel is van de Sint Jan kerk in Breezand. Eens in de maand verzorgt Encore het muzikale gedeelte van de missen in de kerk. Het koor staat onder leiding van Yvonne Kapiteijn en wordt begeleid door Johan Wijnker op orgel. Het is een vierstemmig gemengd klassiek getint koor, bestaande uit ongeveer 60 leden.

In augustus 2014 is Encore opgericht. Het repertoire is zo breed mogelijk opgebouwd. De muziek bestaat uit Engelstalige en Nederlandstalige nummers, maar ook Latijn, Spaans en Swahili is te horen. Solo’s, dubbelkwartet en a capella komen ook voor in het programma van Encore. Naast de missen in de St. Jan kerk verzorgt Encore een aantal keer per jaar concerten en optredens. Te denken valt aan een kerstconcert of een optreden tijdens de bloemendagen in Breezand.

Het kerstconcert wordt gehouden op vrijdag 15 december. De Sint Jans kerk gaat om 19:00 uur open en het concert begint om 19:30 uur. De kaarten kosten € 5,- (inclusief drankje) en kunnen worden besteld via encorebreezand@gmail.com of een half uur voor het concert aan de kerkdeur en thuis bij de leden van het koor.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button