Den Helder

Jongerenpunt biedt kansen aan jongeren tussen 16 en 27 jaar

Advertentie:

Den Helder – Het Jongerenpunt Den Helder is sinds afgelopen maandag geopend. Jongeren tussen de 16 en 27 jaar kunnen hier terecht voor alles waar ze hulp bij kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld bij het zoeken naar een baan, of bij vragen over hun financiële situatie, studie of een nieuwe start. Ook als zij nog niet zo goed weten welke stappen er moeten worden gezet om verder te komen. Hier zijn professionals aanwezig die naar jongeren luisteren. Hier worden kansen gecreëerd voor de verdere ontwikkeling van jongeren.

Het Jongerenpunt is te vinden op Willemsoord 52AA, naast Njoy. Gewoon langskomen kan, of bellen naar 0223-671260. Ook via mailadres jongerenpunt@denhelder.nl is Jongerenpunt bereikbaar. Openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 9.30-16.30 uur.

Het Jongerenpunt is een initiatief van de gemeente Den Helder. Partners ROC Kop van Noord-Holland, Parlan, Humanitas en Mee & de Wering sluiten zich hierbij aan.

Het Jongerenpunt wordt op 30 januari officieel geopend door wethouder Peter de Vrij.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button