Den HelderHollands KroonPolitiek

Regio Noordkop zoekt een politiek verslaggever (0,8 fte)

Advertentie:

Regio Noordkop is per 1 maart 2021 op zoek naar een politiek verslaggever. Hij/zij doet verslag van de raadsvergaderingen in Den Helder en Hollands Kroon, bezoekt persconferenties en maakt verhalen over de politieke ontwikkelingen in de regio.

Regio Noordkop is de lokale streekomroep voor de Kop van Noord-Holland. Het is een samenwerking tussen LOS Den Helder en RTV Noordkop en heeft de beschikking over een tv-kanaal (Regio Noordkop TV), twee radiozenders (LOS Radio, Noordkop Radio), een website (regionoordkop.nl) en is verder actief op social media.

We bieden een betaalde baan met veel vrijheid en in eerste instantie een contract (0,8 fte) voor de periode van 1 maart 2021 t/m 31 december 2021. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, in bezit is van rijbewijs B, journalistiek is opgeleid en liefst enige jaren ervaring heeft.

Interesse? Meer weten? Bel tijdens kantooruren met 0223-684609 of e-mail je cv naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button