Uitgaan

In gesprek met Fokke Obbema over zijn boek ‘Stervelingen’

Advertentie:

Hollands Kroon – Schrijver Fokke Obbema komt praten over zijn nieuwe boek: ‘Stervelingen’. Er worden vragen gesteld als: ‘Hoe kleurt het besef van onze sterfelijkheid ons leven?’ en ‘Hoe kunnen we ons tot de dood verhouden; kunnen we de gangbare houding maar beter vermijden en verdringen, of doen we er goed aan juist in het besef van die onvermijdelijke gebeurtenis te leven?’.

Sinds 2018 is Fokke Obbema redacteur zingeving van de Volkskrant. Na zijn hartstilstand in 2017 voerde hij gesprekken met mensen over de essentie van het bestaan. Die interviews resulteerden in de boeken ‘De zin van het leven’ en ‘Een zinvol leven’. Nu is er dus ook het boek ‘Stervelingen’.

De schrijver wordt geïnterviewd op zaterdag 2 maart waarbij de aanvang is om 14:00 uur in de Oosterlander kerk. Na de pauze is er gelegenheid tot vragen stellen aan de schrijver. De middag wordt georganiseerd door de Culturele Kring Wieringen/ZininOosterland in samenwerking met de Wieringen Boekhandel die ook aanwezig zal zijn met de boeken van Fokke Obbema.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Wellicht ook interessant

Back to top button