GR2022DH

Helders Geluid kiest voor Robert Klein als lijsttrekker

Den Helder – De leden van Helders Geluid zijn unaniem in hun keuze om Robert Klein aan te wijzen als lijstaanvoerder van het team dat Helders Geluid vertegenwoordigt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. De rest van de kandidatenlijst wordt in de week van 17 januari bekendgemaakt.

De nieuwe beweging wil zich de aankomende vier jaar onder meer inzetten om buurtreferenda waar te maken, voor meer woningen en om meer parkeerplaatsen in de wijken te realiseren. Daarnaast is de filosofie van de vereniging om continu met de inwoner in gesprek te blijven.

Klein laat weten verheugt te zijn met zijn benoeming: “Bijzonder trots dat ik aanvoerder mag zijn van het team dat Helders Geluid gaat vertegenwoordigen. De inwoner moet weer centraal staan. Wij hebben de ambitie om, samen met de inwoners, onze mooie gemeente zorgeloos over te dragen aan de volgende generatie.”

Wie is Robert?
Robert is 32 jaar, vader van een zoon en woont in de Visbuurt. De geboren en getogen Nieuwedieper werkt voor een uitgeverij en is daarnaast zelfstandig ondernemer. In het verleden is hij in diverse besturen actief geweest.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Nog zo’n gelukzoeker die suggereert dat hij een constructieve bijdrage kan leveren aan de plaatselijke politiek. Nou, vergeet het maar. ‘De inwoner moet weer centraal staan’, zegt hij: waar hebben we dat vaker gehoord? Een grosssier in gemeenplaatsen, dat is de heer Klein. En zijn partijgenoten met hem. Als ik de kiesgerechtigde inwoners van Den Helder een verstandig advies mag geven: trap er niet in. Laat u niet lijmen door dergelijke doorzichtige verkiezingsbeloften. Wees wijs en stem niet! Wie wel stemt, loopt hetr risiico ernstig teleurgesteld te raken. Niet stemmen is daarentegen een manier om de boel wakker te schudden….. Zolang de kiezer trouw zijn stem uitbrengt, functioneert de democratie op het oog, en is er geen reden om iets te veranderen.
    En laat u niet voor het karretje spannen van degenen, die dan braaf opmerken”: wie niet stemt heeft ook geen recht van spreken, want wie wel stemt heeft dat recht evenmin, dat hebben de afgelopen jaren wel uitgewezen!

Back to top button
%d bloggers liken dit: