Helders Geluid kiest voor Robert Klein als lijsttrekker

Den Helder – De leden van Helders Geluid zijn unaniem in hun keuze om Robert Klein aan te wijzen als lijstaanvoerder van het team dat Helders Geluid vertegenwoordigt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. De rest van de kandidatenlijst wordt in de week van 17 januari bekendgemaakt.

De nieuwe beweging wil zich de aankomende vier jaar onder meer inzetten om buurtreferenda waar te maken, voor meer woningen en om meer parkeerplaatsen in de wijken te realiseren. Daarnaast is de filosofie van de vereniging om continu met de inwoner in gesprek te blijven.

Klein laat weten verheugt te zijn met zijn benoeming: “Bijzonder trots dat ik aanvoerder mag zijn van het team dat Helders Geluid gaat vertegenwoordigen. De inwoner moet weer centraal staan. Wij hebben de ambitie om, samen met de inwoners, onze mooie gemeente zorgeloos over te dragen aan de volgende generatie.”

Wie is Robert?
Robert is 32 jaar, vader van een zoon en woont in de Visbuurt. De geboren en getogen Nieuwedieper werkt voor een uitgeverij en is daarnaast zelfstandig ondernemer. In het verleden is hij in diverse besturen actief geweest.

Mobiele versie afsluiten