Hollands KroonJeugdVideo

Kinderen vermaken zich bij camping Waddenzee op Race Track(video)

Westerland – Je moet wat in deze tijd, dachten ze bij camping Waddenzee en zij organiseerden een heuse racebaan voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Dat bleek een schot in de roos te zijn. Ruim tachtig kinderen reden op hun gewone fiets, loopfiets of skelter de 150 meter lange baan. Veel ouders probeerden hun kinderen onderweg nog te coachen om te zorgen voor een goede tijd.

Op het eind kregen ze een glas drinken, medaille, zakje snoep en een oorkonde ten teken dat zij de baan goed hadden afgelegd. De deelnemers kwamen niet alleen uit de buurt, maar ook uit Julianadorp en Den Helder.

“We zitten allemaal in de lockdown en iedereen wil er wel eens uit en vooral met kinderen is dat belangrijk”, zegt Joyce Tijsen. “De camping is op dit moment gesloten, dus zijn er geen gasten en kunnen we het terrein volledig gebruiken voor een activiteit zoals deze.” Niet alleen de kinderen waren razend enthousiast, ook de ouders waren blij dat ze er weer eens uit konden. Of het volgend jaar een vervolg krijgt is nog even af te wachten, maar dit was in ieder geval zeer geslaagd.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button